Spring til indhold

Investorpitch og værdiansættelse

Investorpitch og værdiansættelse

Søger du rådgivning om investorpitch og værdiansættelse? Er du usikker på værdien af din virksomhed? Eller mangler du sparring omkring hvordan du skriver din forretningsplan? Så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med investorpitch, kapitalsøgning og værdiansættelse.

Investorpitch og forretningsplan

Mange virksomhedsledere har forretningsplanen i hovedet, men kommer desværre til kort, når planen skal kommunikeres til eksterne partere som bestyrelse, investor eller bank.

Du kan finde mange skabeloner til forretningsplaner på internettet, og disse kan være gode til at fastholde og strukturere din viden. Men investorer har sjældent tid til at læse eller høre om hele din forretningsplan. De har måske kun 5 minutter, og du skal på denne tid overbevise dem om, at du er værd at mødes med.

Vi har mange års erfaring med at udarbejde forretningsplaner og investorpræsentation, og kan hjælpe dig med at få din plan formuleret kort og præcist, så den passer til målgruppen.

Værdiansættelse

Vi kan hjælpe med at fastsætte din virksomheds værdi. En værdiansættelse kan være relevant i følgende tilfælde:

  • Hvis du planlægger at sælge din virksomhed, er det essentielt at kende dens markedsværdi for at fastlægge den rette salgspris.
  • Hvis der opstår en uoverensstemmelse i ejerkredsen, kan det være nødvendigt, at en af aktionærerne trækker sig. En grundig analyse og en proper prisfastsættelse af hans/hendes aktier er af stor betydning
  • Når der skal rejses kapital, fungerer værdiansættelsen som udgangspunkt for en forhandling med investor

Værdiansættelsen afspejler virksomhedens aktuelle markedspris og udviklingspotentiale. Min analyse vil ofte tage udgangspunkt i en kombination af flere modeller og den aktuelle situation. Vi vil også pege på tiltag, der kan forøge virksomhedens værdi.

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog, hvis du har brug for sparring omkring investorpitch og værdiansættelse.

Vi tilbyder også et sparringsforløb omkring kapitalfremskaffelse. I dette forløb får du som virksomhedsleder adgang til mange af vores værdifulde værktøjer til at forberede din kapitalsøgning og hjælp til at bruge dem. Du får også en fortrolig og kompetent sparringspartner, der kan hjælpe dig i hele processen med at finde kapital, med udgangspunkt i lige præcis din situation. Læs mere om sparringsforløbet her.