Spring til indhold

Profil

Munk Advisory rådgiver om corporate finance.

Vi hjælper startups og SMV virksomheder med kapitalfremskaffelse, ejerskifte og Management Buy-In (MBI), og har særlig fokus på brancherne tech, fremstilling og handel. Vi har dyb indsigt i de udfordringer, som ejerledere står over for i udviklingen af deres virksomhed. Og ved hvad investorer og virksomheder leder efter, når de foretager investeringer og køber virksomheder.

Vi sætter en ære i at behandle vores kunder med respekt og tillid. Vi påtager os kun opgaver, hvor vi kan gøre en positiv forskel. Vi arbejder i hele processen som kundens garanti for en optimal løsning og maksimalt udbytte.

Vi har mange års erfaring med virksomhedstransaktioner, både på sælger/virksomhedssiden og på køber/investorsiden. Vi har et særdeles stort og aktivt netværk blandt over 4.000 danske og udenlandske investorer og erhvervsprofiler. Vi løser vore opgaver professionelt og i fuld diskretion, og tilbyder vores assistance som din professionelle sparringspartner med rådgivning om kapitalfremskaffelse, ejerskifte og MBI.

Læs mere her:

Personen bag

Munk Advisory er ejet og stiftet af Søren Munk.

Søren har en baggrund som civilingeniør kombineret med en EBA og diverse ledelseskurser. Han har gennem sin karriere haft berøring med flere forskellige brancher og været involveret i både startups og større virksomheder med ledelsesroller inden for produktudvikling, innovation og forretningsudvikling. I perioden 2009-19 var han ansvarlig for startup- og SMV-investeringer i en dansk investeringsfond.

kapitalfremskaffelse ejerskifte MBI
Søren Munk, direktør