Spring til indhold

Profil

Munk Advisory rådgiver om corporate finance.

Vi hjælper startups og SMV virksomheder med kapitalfremskaffelse, ejerskifte og MBI, og har særlig fokus på brancherne tech, fremstilling og handel. Vi er baseret i Aarhus området, men hjælper virksomheder i hele landet. Vi har dyb indsigt i de udfordringer, som ejerledere står over for i udviklingen af deres virksomhed. Og ved hvad investorer og virksomheder leder efter, når de foretager investeringer og køber virksomheder.

Vi har mange års erfaring med virksomhedstransaktioner, både på sælger/virksomhedssiden og på køber/investorsiden. Vi har et særdeles stort og aktivt netværk blandt over 1.000 danske og udenlandske investorer og erhvervsprofiler.

Vi løser vore opgaver professionelt og i fuld diskretion, og tilbyder vores assistance som din professionelle sparringspartner med rådgivning om kapitalfremskaffelse, ejerskifte og MBI.

Læs mere her:

Personen bag

Munk Advisory er ejet og stiftet af Søren Munk.

Jeg har en baggrund som civilingeniør kombineret med en EBA og diverse ledelseskurser. Jeg har gennem min karriere haft berøring med flere forskellige brancher og været involveret i både startups og større virksomheder med ledelsesroller inden for produktudvikling, innovation og salg/forretningsudvikling. I perioden 2009-19 var jeg ansvarlig for startup- og SMV-investeringer i en dansk investeringsfond, hvor vi under min ledelse gennemførte minioritetsinvesteringer og opkøb af danske unoterede virksomheder. Denne baggrund giver mig en stærk teknologisk forståelse og indsigt, samt en evne til at vurdere det kommercielle potentiale i virksomheder.

Jeg sætter en ære i at behandle mine kunder med respekt og tillid. Jeg er åben og ærlig, og påtager mig kun opgaver, hvor jeg tror jeg kan gøre en positiv forskel. Jeg arbejder i hele processen som kundens garanti for en optimal løsning og maksimalt udbytte.

kapitalfremskaffelse ejerskifte MBI
Søren Munk, direktør